Bel voor een afspraak: 074 266 33 89

Update Coronavirus

Beste bezoekers van Fysiotherapie Fleminghof Borne,

Onze praktijk is tijdelijk gesloten vanaf 23 maart tot 6 april vanwege de onrust die er onder de mensen leeft rondom het coronavirus. Uit gezondheidsoverwegingen voor onze cliënten en onze medewerkers hebben wij dit zeer moeilijke besluit genomen. 

Vanaf vandaag stoppen, voor twee weken, de fysieke behandelingen bij Fysiotherapie Fleminghof. Dit betekent dat alle afspraken voor behandeling die in deze periode gepland staan alsnog komen te vervallen. Dit is voor uw gezondheid en de gezondheid van onze medewerkers.
In noodgevallen of bij acute klachten kijken we per patiënt of behandeling aan huis mogelijk is. 

Bescherming kwetsbare groepen

Als fysiotherapeuten hebben wij meer dan gemiddeld contact met mensen die tot de kwetsbare groepen worden gerekend: Ouderen, mensen met kanker, mensen met hart-, vaat- en longaandoeningen, diabetes en/of verminderde weerstand tegen infecties. En dat zijn precies de groepen mensen die op dit moment extra in bescherming moeten worden genomen. De beste manier hiervoor is nu afstand houden om ongewenste verspreiding van het coronavirus te voorkomen.

Wij blijven bereikbaar voor advies!

U staat er niet alleen voor. De praktijk en onze therapeuten blijven voor u bereikbaar. Onze fysiotherapeuten maken zoveel mogelijk gebruik van behandeling op afstand door middel van email, telefonisch contact en oefen-apps. Dus we zijn en blijven in de buurt! Ook zullen wij met onze patiënten regelmatig contact onderhouden. Voor vragen zijn we uiteraard bereikbaar per telefoon: 074-2663389 of per email:

Blijf in beweging

Blijven bewegen is van groot belang! Heeft u hierbij begeleiding nodig, laat ons dat weten, wij kunnen u daarbij adviseren. Vanaf deze week passen wij al online fysiotherapie begeleiding binnen onze praktijk toe. Dit doen wij via Physitrack. Op deze wijze zullen wij u op afstand middels oefeninstructie en adviezen toch blijven begeleiden. Ook worden er oefensessies georganiseerd op afstand via een live verbinding op de computer voor speciale doelgroepen zoals ZwangerFit® en MamaFit®.

Fysiotherapiepraktijken Borne gaan dicht

De tijdelijke sluiting van de Bornse fysiotherapiepraktijken is een gezamenlijk besluit van alle fysiotherapiepraktijken in Borne.

Vragen? Bel of mail ons

Heeft u vragen of wilt u overleggen met uw behandelaar? Bel of mail ons via: 074-2663389 of 

Alvast bedankt voor uw begrip en medewerking.

We hopen dat we u, als deze onrustige tijd voorbij is, weer van dienst kunnen zijn in onze praktijk.
Pas goed op uzelf en elkaar!

Gezonde groet,
Collega’s Fysiotherapie Fleminghof Borne

Neem contact met ons op als u vragen heeft

Fysiotherapie Fleminghof Borne is een gespecialiseerde praktijk voor fysiotherapie waar samen met de patiënt een behandelplan wordt opgesteld om een
oplossing te vinden voor het gezondheidsprobleem van de patiënt.

Omdat onze praktijk veel specialisaties heeft, kunnen de fysiotherapeuten elkaar goed aanvullen met specifieke kennis en kunde. Fysiotherapie Fleminghof Borne is uitgerust met de nieuwste innovatieve technieken en materialen. Zo is onze praktijk bijvoorbeeld uniek in behandelingen van hardnekkige, chronische pees- en spierklachten. Wij beschikken namelijk over Echografie, Shockwave & EPTE. Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze Specialisaties. Een goede diagnosestelling is namelijk van cruciaal belang om een passend behandelplan samen te kunnen stellen. Wij hebben goed onderling contact met andere disciplines, zoals huisartsen, binnen ons gezondheidscentrum en daarbuiten. 
Belangrijk is het teamwork tussen therapeut en patiënt om zo snel mogelijk tot een goed behandelresultaat te komen. Daarom zal een deel van het behandelplan ook een actieve bijdrage van de patiënt vragen. Als onderdeel van de nabehandeling geven wij adviezen en oefeningen om de goede resultaten te behouden. Een onderdeel van deze nabehandeling zou een deelname aan onze medische fitness “FysioTrain” kunnen zijn.


Wij heten u welkom in onze praktijk in Borne om samen aan uw gezondheid te werken!

Ons team van specialisten staat voor u klaar!

Neem nu contact met ons op! 

gebouw

Fysiotherapie Fleminghof

Gezondheidscentrum Fleminghof
Fleminghof 5
7622 MB BORNE 

Telefoon: 074 2663389
Email:

Contactformulier

Openingstijden

  • Maandag 7:00 - 20:30
  • Dinsdag 7:00 - 21:00
  • Woensdag 7:00 - 20:00
  • Donderdag 7:00 - 20:30
  • Vrijdag 7:00 - 18:30
  • Zaterdag op afspraak