Een afspraak maken? Bel 074 266 33 89

FIT, VOORBEREID EN VOL VERTROUWEN: FLOOR®

Van harte gefeliciteerd met je zwangerschap of met de geboorte van je kleintje! Floor® is misschien nieuw voor je, maar ze stelt zich graag aan je voor:

 Floor1Floor2

Floor® Zwangerschaps- en hersteltrainingen:

Je bent van harte welkom vanaf je eerste bezoek aan de verloskundige of gynaecoloog na de termijnecho. Instappen daarna kan op elk moment, je kunt doortrainen zolang je wilt, en dat kan vaak gewoon tot je uitgerekende datum. We trainen in doorlopende groepen, waardoor je zowel met andere zwangere deelneemsters traint als ook met vrouwen die kort geleden bevallen zijn. 
 
Verantwoord sporten tijdens je zwangerschap voorkomt en vermindert klachten en zorgt ervoor dat je zo fit mogelijk aan je bevalling en het moederschap begint. Door onze achtergrond als fysiotherapeut kun je (juist) ook meedoen als je last van je bekken of andere klachten hebt. Als jij wil is er altijd een weg. We hebben uitstekend contact met de verloskundigen in de buurt en kunnen ook altijd even overleggen met hen als daar een reden voor is. Tevens werken we samen met onze collega bekkenfysiotherapeut. De lessen zijn actief en gericht op het behouden of verbeteren van je kracht, stabiliteit en conditie, maar is altijd afgestemd op jouw niveau. 
 
En wil je na de bevalling ook weer verantwoord toewerken naar een goed herstel? 
Dan ben je vanaf 4 weken na de bevalling (of vanaf 6 weken na een keizersnee) weer van harte welkom, maar schroom niet om in de tussentijd contact te leggen voor eventuele tips en/of adviezen. Leidend blijft hoe jij je voelt en dan zorgen wij voor een verantwoorde opbouw met optimale aandacht voor het herstel van je buik en je bekken(bodem). 
 
Kortom, Floor® loopt met je mee! 

Floor® Bevallingsvoorbereiding

Tijdens de lessen komt er ongemerkt al het één en ander ter sprake over de bevalling en de kraamtijd, maar we bieden je de mogelijkheid om daarnaast de cursus Floor® Bevallingsvoorbereiding te volgen. No-nonsens, uniek in vormgeving & toepasbaarheid. En gewoon ook leuk. Dit kan zowel in een groep als privé. De mooiste periode om hiermee te starten is tussen de 24e en 30e week van je zwangerschap.

Kennismaken met Floor®

Proeftrainingen zijn altijd mogelijk en gratis, maar alleen na het invullen van het intakeformulier (in de bevestigingslink van je proeftraining) en een korte intake vooraf. We hechten er veel waarde aan om van tevoren te weten waar we rekening mee kunnen houden.
 
Interesse in een proeftraining? Of wil je eerst nog meer informatie? Stuur dan een berichtje via het contactformulier of bel: 074 2663389

Lesaanbod Floor®  

De Floorlessen vinden zowel INDOOR als OUTDOOR plaats, op meerdere locaties in Borne. Het lesaanbod kan op basis van animo en voorkeur wisselen. Vraag gerust naar eventuele mogelijkheden. 
 
Dinsdag: OUTDOOR 19:30 – 20:30 uur 
Locatie: Bornsche Beekpark
 
Vrijdag: INDOOR 16:30 – 17:30 uur
Locatie: Fysiotherapie Fleminghof
 
Vrijdag: OUTDOOR 09:00 – 10:00 uur
Locatie: Bornse Beekpark
 


Locaties Floor®

Bornsche Beekpark
Start vanaf de parkeerplaats bij:
Kinderdagverblijf Boerderij de Bongerd
Bongerdsweg 5
7623 AJ Borne 
 
Weideplas Stroom-Esch 
Start vanaf de parkeerplaats bij:
Slijterij Wijnkoperij De Barrique
De Dorsmolen 1-6 
7623 HS Borne 

STRIPPENKAART FLOOR® ZWANGERSCHAPS- EN HERSTELTRAINING

•   5x |   75 euro | 12 maanden geldig
• 10x | 125 euro | 12 maanden geldig
• 20x | 225 euro | 12 maanden geldig
 
Nog geen proeftraining gehad? Plan die eerst in!

KOSTEN FLOOR® BEVALLINGSVOORBEREIDING

• Regulier | 65 euro
• Individueel | 125 euro

KOSTEN COMPLETE CURSUS

• Compleet:               10x training + bevallingsvoorbereiding regulier voor 170 euro
• Compleet extra:      20x training + bevallingsvoorbereiding regulier voor 275 euro
 
De Floor ® Bevallingsvoorbereiding kan apart afgenomen worden. Je hoeft dus niet de Floor® Zwangerschaps- en Hersteltrainingen gevolgd te hebben om je aan te melden voor de Floor® Bevallingsvoorbereiding.
 Groepsgrootte bevallingsvoorbereiding regulier: minimaal 2, maximaal 5 stellen.

***ACTIES EN VERGOEDINGEN*** 

DOORLOPENDE BRING A FRIEND ACTIE

Samen trainen met je vriendin/ (schoon)zus/ buuf/ collega/ etc. is natuurlijk altijd leuker en motiverender! En leuk en motiverend daar houden we van bij Fysio Fleminghof! Daarom krijg je als je iemand aanbrengt voor de Floor®- training 1 strip extra op je kaart. Wie neem jij mee? Deze actie loopt voortdurend.
 
Ook mag je de overgebleven strippen op de kaart schenken aan een vriendin als je zelf wilt stoppen, zo gooi je geen geld weg. Wij hebben als regel geen FLOOR-training geen kosten, dus waar je bij een vast abonnent gewoon doorbetaalt bij feestdagen bespaar je bij ons op je lesgeld.

VERGOEDING FLOOR® ZWANGERSCHAPSCURSUS

Voor alle trainingen geldt dat je de factuur direct na bestelling van je strippenkaart in je mailbox krijgt vanuit ons ledenadministratiesysteem. Na betaling wordt je strippenkaart digitaal geactiveerd.
De Floor® Zwangerschap- en Hersteltrainingen en de Bevallingsvoorbereiding bij Fysiotherapie Fleminghof, is een door bijna alle zorgverzekeraars erkende zwangerschapscursus. Tegemoetkoming vanuit de aanvullende verzekering is dan ook veelal mogelijk. Vraag dit om verrassingen te voorkomen echter wel altijd zelf vooraf nog even na bij jouw zorgverzekeraar. Soms is een extra bewijs van deelname nodig, vraag hier even om bij de trainer in dat geval. Verzekeraars kunnen Fysiotherapie Fleminghof als officiële Floor® locatie vinden op www.ditisfloor.nl.

Terug

Fysiotherapie Fleminghof

Gezondheidscentrum Fleminghof
Fleminghof 5
7622 MB BORNE 

Telefoon: 074 2663389 (8:30 - 17:00u)
Email: info@fysiofleminghof.nl

Contactformulier

Klachtenformulier

Openingstijden

  • Maandag 7:30 - 21:00
  • Dinsdag 7:30 - 21:00
  • Woensdag 7:30 - 21:00
  • Donderdag 7:30 - 18:00
  • Vrijdag 7:30 - 17:00
  • Zaterdag op afspraak