Bel voor een afspraak: 074 266 33 89

Iedere patiënt in onze praktijk dient op de hoogte te zijn van hoe hij/zij verzekerd is, ook in verband met het eventuele overschrijden van de maximale vergoeding uit de aanvullende verzekering. Dit valt niet onder de verantwoordelijkheid van de praktijk.

Wees zorgvuldig in uw keuze voor een zorgverzekeraar. Er zijn grote verschillen in de manier waarop zorgverzekeraars fysiotherapie vergoeden in de aanvullende verzekering. Bekijk uw zorgpolis daarom goed. Is uw huidige polis ontoereikend, dan kunt u voor 1 januari uw huidige zorgverzekering opzeggen/wijzigen.

De zorgverzekeraars hebben voor de basisverzekering een acceptatieplicht, maar voor een aanvullende verzekering geldt dit niet. U moet dan vaak een medische verklaring invullen. Houd hier rekening mee, want dit kan extra tijd kosten.

U kunt te allen tijde bij uw behandelend therapeut of de secretaresse terecht voor meer informatie en uitleg over de basis- en aanvullende zorgverzekeringen.

Checklist wijzigen van zorgverzekering

November is de maand waarin uw huidige zorgverzekeraar de zorgpolis voor het nieuwe jaar opstuurt. Het verschilt per verzekeraar of u de polis digitaal of per post ontvangt. U kunt er niet vanuit gaan dat als u zelf niets verandert aan je zorgverzekering, uw zorgverzekering volgend jaar precies hetzelfde is. Waar moet u op letten?

 1. Premie
 2. Wijzigingen in vergoedingen
 3. Wijzigingen in uw persoonlijke situatie
 4. Check wat voor soort verzekering u heeft
 5. Heeft uw zorgverlener ook in 2019 een contract met je zorgverzekeraar?
  Fysiotherapie Fleminghof heeft met alle zorgverzekeraars contracten afgesloten!
 6. Vergelijken loont

gebouw

Fysiotherapie Fleminghof

Gezondheidscentrum Fleminghof
Fleminghof 5
7622 MB BORNE 

Telefoon: 074 2663389
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

AVG Privacyverklaring

Openingstijden

 • Maandag 7:00 - 20:30
 • Dinsdag 7:00 - 21:00
 • Woensdag 7:00 - 20:00
 • Donderdag 7:00 - 20:30
 • Vrijdag 7:00 - 18:30
 • Zaterdag op afspraak