Een afspraak maken? Bel 074 266 33 89 of bericht ons via WhatsApp 06 20 097 570

Aanbod ZwangerFit/MamaFit® (Indoor/Outdoor)

De lessen ZwangerFit-MamaFit Indoor/Outdoor zijn geschikt voor zowel de zwangere vrouw (vanaf +- 12 weken) als voor de (recent) bevallen vrouw (+- 4 weken na bevalling) waarbij instromen op ieder gewenst moment mogelijk is. De lessen hebben een preventief karakter waarbij behoud en/of opbouw van conditie, kracht en beweeglijkheid van het lichaam centraal staan. Er is aandacht voor het versterken van de rug- en het bekkengebied en ook wordt er ingegaan op ademhaling, ontspanning en het reguleren van je bekkenbodem.

Er is mogelijkheid tot het deelnemen aan een theorie-avond. Tijdens deze avond worden de lichamelijke verandering tijdens de zwangerschap en na de bevaling besproken en zullen we samen de diverse fasen van de bevalling doorlopen.

De les wordt gegeven door Gaby Mekenkamp, algemeen fysiotherapeut en gecertificeerd ZwangerFit-MamaFit-docent. Zij werkt nauw samen haar collega bekkenfysiotherapeut Nadine van Houwelingen, waardoor er bij eventuele vragen en/of lichamelijke problemen korte lijnen zijn.

 

LESAANBOD

Per oktober 2020 zullen we ons lesaanbod aanpassen, met inachtneming van de voorwaarden die zijn opgesteld door het RIVM, het Koninklijk Nederlands Genootschap Fysiotherapie en de Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen.

Er is door ons besloten de volgende lessen aan te bieden:

Dinsdag:
Les 1. 18:45 - 19:30 uur: ZwangerFit-MamaFit Outdoor (locatie Bornsche Beekpark)
Les 2. 20:00 - 21:00 uur: ZwangerFit-MamaFit Indoor (locatie Gezondheidscentrum Fleminghof)

Vrijdag:
Les 3. 16:30 - 17:30 uur: ZwangerFit-MamaFit Indoor/Outdoor* (locatie Gezondheidscentrum Fleminghof/Stroom Esch vijver)

* April-September: ZwangerFit-MamaFit Outdoor (Stroom Esch Vijver) - Oktober-Maart: ZwangerFit-MamaFit Indoor (Gezondheidscentrum Fleminghof)

KOSTEN

De kosten voor wekelijkse deelname per aan de ZwangerFit-MamaFit® In- of Outdoor-les bedraagt €36,- per maand. Indien de capaciteit het toelaat is deelname tweemaal per week mogelijk. De maandelijkse kosten bedragen dan €48,-.

Het bedrag wordt maandelijks voor aanvang van de trainingsperiode middels automatische incasso geïnd.

BENODIGDHEDEN

Wij raden aan om luchtige sportkleding aan te trekken, waarin je vrij en makkelijk kunt bewegen. Diverse lagen die je aan/uit kunt trekken wordt aanbevolen. Daarnaast is het handig om een bidon/waterfles mee te nemen.

In de donkere periode van het jaar ben je verplicht reflectiemateriaal/licht te dragen bij deelname aan de ZwangerFit-MamaFit Outdoor-les. Denk hierbij aan een lichtband om je arm/been en/of reflecterend hesje.

Ben je zwanger of recent bevallen en op zoek naar een manier om fit en vitaal te worden/blijven of wil je graag meer informatie?
Neem gerust contact op via of tel. 074-2663389

Er is altijd een mogelijkheid een proefles te volgen.

Fysiotherapie Fleminghof

Gezondheidscentrum Fleminghof
Fleminghof 5
7622 MB BORNE 

 Telefoon: 074 2663389
 WhatsApp: 06 20 097 570
 Email:

Contactformulier

Openingstijden

  • Maandag 7:00 - 20:30
  • Dinsdag 7:00 - 21:00
  • Woensdag 7:00 - 20:00
  • Donderdag 7:00 - 20:30
  • Vrijdag 7:00 - 18:30
  • Zaterdag op afspraak